0

 

Winkelmandje is leeg

Account aanmaken Log in

CONTACT

KOFFIE OP HET WERK

HOME


Inca #15

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 17,95

Levertijd: 1 werkdagEen elegante espresso met een verfijnde balans tussen fris en zoet.
Volle chocolade tonen gecombineerd met licht fruitige en zacht bloemige aroma's.
Middel krachtig in zijn body.


Type Espresso, Lungo & Cappuccino
Inca Beans voor Thuisgebruik
Inhoud 1 kilo
Sterkte 5 / 10
Roast: Medium
Afkomst: Zuid en Centraal Amerikaanse Arabica's
Boon: 100% Arabica
Gratis verzending Vanaf 3 kilo
Levertijd 1 werkdag na bestelling
De koffie wordt vers gebrand na uw bestelling!
€ 17,95

Inca #15


De Inca #15 is een elegante espresso met een verfijnde balans tussen fris en zoet. Volle chocolade tonen gecombineerd met licht fruitige en zacht bloemige aroma's. Middel krachtig in zijn body.

Samenstelling: 100% Arabica Melange van Zuid en Centraal Amerikaanse Arabica's.

De Inca's leefden in de 15e en 16e eeuw in Midden- en Zuid-Amerika. Dit zelfde gebied staat tegenwoordig bekend om zijn fantastische koffieplantages. In onder andere Colombia, Panama en Peru worden de beste Arabica koffiebonen van de wereld geproduceerd. Rondom de Inca Trail, tussen de schatten van vroeger, worden de allerbeste koffiebonen vol passie verbouwd.

Een evenwichtige karaktervolle koffie die gebruikt kan worden voor zowel een (milde) espresso, eigenzinnige cappuccino of heerlijke lungo.

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):

Luwak #28

Luwak #28

€ 20,85
     

Rainforest Alliance


Rainforest Alliance is een onafhankelijk keurmerk dat zich inzet voor het behoud van kostbare natuurlijke gebieden op deze aarde. Een aantal koffie's van 12beans zijn - naast het Fair Trade keurmerk - voorzien van het Rainforest Alliance keurmerk. Het Rainforest Alliance keurmerk richt zicht op een aantal speerpunten welke moeten zorg dragen voor een optimaal behoud van deze gebieden. Ten eerste is Duurzame Agricultuur van belang. Van alle ontbossing wereldwijd wordt 70 procent veroorzaakt door argricultuur. Hiermee is het eveneens de allergrootste bedreiging voor het behoud van de tropische regenwouden. Daarnaast is het belangrijk om Duurzame Bebossing te creëren. Bossen zijn cruciaal voor een leefbare planeet. Bossen zorgen voor zuurstof, bescherming voor dieren, geven schoon drinkwater en voorzien in eten. Ook bestrijd het Rainforest Alliance keurmerk de Klimaatverandering die gaande is. Het herstellen en verbeteren van de bosecosystemen zorgt ervoor dat broeikasgassen beter worden geabsorbeerd wat ten goed komt aan mens en milieu. Tot slot ondersteunt het Rainforest keurmerk Onderwijsprogramma's betreffende bovengenoemde speerpunten. Hierdoor worden (lokale) studenten en docent zich bewust van het belang van het behoud van het tropische regenwoud en gezonde en sociale economie.

Quality Coffee Beans


12Beans heeft een gebalanceerd assortiment vers gebrande premium koffiebonen welke online verkrijgbaar zijn. De vijf verschillende blends hebben allemaal een unieke en eigenzinnige smaak en zijn samengesteld uit de allerbeste kwaliteit koffiebonen. 12Beans heeft met haar vijf koffiesmaken een unieke combinatie van alle koffiegebieden van de wereld. Wereldwijd zijn er drie belangrijke koffieproducerende gebieden namelijk Midden America, Oost Afrika en Indonesië. Die gebieden tezamen wordt ookwel de "koffiegordel" genoemd. 12beans heeft de beste bonen uit deze gebieden gecombineerd tot een unieke blend van smaken en aroma's wat zorgt voor een werkelijk sensationele smaakervaring. De meeste koffie's van 12Beans zijn voorzien van het Rainforest Alliance en Fair Trade keurmerk.