0

 

Winkelmandje is leeg

Account aanmaken Log in

CONTACT

KOFFIE OP HET WERK

HOME


Luwak #28

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 20,85

Levertijd: 3 a 4 dagenDe Luwak #28 is een koffie voor de echte fijnproever. Deze melange van premium koffiebonen is een combinatie van de wereldberoemde Java Kopi Luwak en een andere milde Arabica boon van Java. Deze koffie variant, bestaande uit 100% Arabica bonen, is uniek in de markt en een perfect gebalanceerde blend waarbij de exclusieve smaak van Kopi Luwak nadrukkelijk naar voren komt.


Type Espresso & Lungo
Luwak Beans voor Thuisgebruik
Inhoud 0,75 kilo
Sterkte 7 / 10
Roast: Dark
Afkomst: Java, Indonesië
Boon: 100% Arabica
Gratis verzending Vanaf 3 kilo
Levertijd 3 a 4 werkdagen na bestelling
De koffie wordt vers gebrand na uw bestelling!
€ 20,85

Luwak #28


De Luwak #28 is een koffie voor de echte fijnproever. Deze melange van premium koffiebonen is een combinatie van de wereldberoemde Java Kopi Luwak en een andere milde Arabica boon van Java. Deze koffie variant, bestaande uit 100% Arabica bonen, is uniek in de markt en een perfect gebalanceerde blend waarbij de exclusieve smaak van Kopi Luwak nadrukkelijk naar voren komt.

Luwak-koffie is volgens zeggen een ware delicatesse. De smaak wordt omschreven als: aardachtig, mossig, siroopachtig, zacht en rijk. De Kopi Luwak wordt de “koning onder de koffie” genoemd, de “kaviaar onder de koffiesoorten”. Kopi Luwak kent men onder andere in de Filipijnen (waar het “Kape Alamid” genoemd wordt), in Vietnam, in Zuid-India en op de Indonesische eilanden Sumatra, Java en Celebes. Ook op Oost Timor kent men Kopi Luwak en wordt daar door de lokale bevolking “Kafé-Laku” genoemd. Kopi Luwak wordt hoofdzakelijk verkocht in Japan, Engeland en de VS.

Kopi Luwak is wellicht de meest bekendste koffie ter wereld. Op het eiland Java in Indonesië leeft de Civet kat. Het klimaat op Java is zeer geschikt om koffiebonen te verbouwen. Java staat bekend om haar milde, kwalitatief hoogwaardige Arabica bonen. De Civet kat gaat de plantages af om deze bonen ongebrand op te eten, voor deze kat een echte lekkernij. De bonen worden echter niet verteert en komen via de ontlasting weer vrij. Door de "femernatie" die ontstaat in het maag- darmkanaal krijgen de bonen een geliefde smaak. Vervolgens worden de bonen gewassen en gebrand. Dit branden gebeurt niet te donker, dit om de rijke aroma's goed te bewaren.

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):

Inca #15

Inca #15

€ 17,95
     

Rainforest Alliance


Rainforest Alliance is een onafhankelijk keurmerk dat zich inzet voor het behoud van kostbare natuurlijke gebieden op deze aarde. Een aantal koffie's van 12beans zijn - naast het Fair Trade keurmerk - voorzien van het Rainforest Alliance keurmerk. Het Rainforest Alliance keurmerk richt zicht op een aantal speerpunten welke moeten zorg dragen voor een optimaal behoud van deze gebieden. Ten eerste is Duurzame Agricultuur van belang. Van alle ontbossing wereldwijd wordt 70 procent veroorzaakt door argricultuur. Hiermee is het eveneens de allergrootste bedreiging voor het behoud van de tropische regenwouden. Daarnaast is het belangrijk om Duurzame Bebossing te creëren. Bossen zijn cruciaal voor een leefbare planeet. Bossen zorgen voor zuurstof, bescherming voor dieren, geven schoon drinkwater en voorzien in eten. Ook bestrijd het Rainforest Alliance keurmerk de Klimaatverandering die gaande is. Het herstellen en verbeteren van de bosecosystemen zorgt ervoor dat broeikasgassen beter worden geabsorbeerd wat ten goed komt aan mens en milieu. Tot slot ondersteunt het Rainforest keurmerk Onderwijsprogramma's betreffende bovengenoemde speerpunten. Hierdoor worden (lokale) studenten en docent zich bewust van het belang van het behoud van het tropische regenwoud en gezonde en sociale economie.

Quality Coffee Beans


12Beans heeft een gebalanceerd assortiment vers gebrande premium koffiebonen welke online verkrijgbaar zijn. De vijf verschillende blends hebben allemaal een unieke en eigenzinnige smaak en zijn samengesteld uit de allerbeste kwaliteit koffiebonen. 12Beans heeft met haar vijf koffiesmaken een unieke combinatie van alle koffiegebieden van de wereld. Wereldwijd zijn er drie belangrijke koffieproducerende gebieden namelijk Midden America, Oost Afrika en Indonesië. Die gebieden tezamen wordt ookwel de "koffiegordel" genoemd. 12beans heeft de beste bonen uit deze gebieden gecombineerd tot een unieke blend van smaken en aroma's wat zorgt voor een werkelijk sensationele smaakervaring. De meeste koffie's van 12Beans zijn voorzien van het Rainforest Alliance en Fair Trade keurmerk.