0

 

Winkelmandje is leeg

Account aanmaken Log in

CONTACT

KOFFIE OP HET WERK

HOME


Mondo #4

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 16,95

Levertijd: 1 werkdagEen wereld (Mondo) espresso zoals een espresso bedoeld is. Perfect in balans. De basis van elke espresso is een goede Braziliaanse koffie, een volle body in combinatie met zoete chocolade en karamel tonen, welke zorgen voor een stevige fundering. Guatemalaanse koffie uit Huehuetenango. Ethiopië levert een verleidelijk vleugje jasmijn en verfrissende citrus tonen. Ook een mooie arabica uit Colombia draagt hieraan bij en voegt tevens volle chocolade rood fruit en een hint van karamel en geroosterd brood toe. Een subtiele “boost” krijgt de Espresso Mondo door de toevoeging van India arabica.


Type Espresso
Mondo Beans voor Thuisgebruik
Inhoud 1 kilo
Sterkte 7 / 10
Roast: Dark
Afkomst: Brazilië, Guatemala, Mexico, Ethiopië & India
Boon: Arabica 82% , 18% Robusta
Gratis verzending Vanaf 3 kilo
Levertijd 1 werkdag na bestelling
De koffie wordt vers gebrand na uw bestelling!
€ 16,95

Mondo #4


De betekenis van het woord "Mondo" is letterlijk "wereld". In deze 12BEANS "Mondo blend" zijn koffiebonen uit de verschillende werelddelen samengevoegd.

Een espresso zoals een espresso bedoeld is, perfect in balans. De basis van elke espresso is een goede Braziliaanse koffie, een volle body in combinatie met zoete chocolade en karamel tonen zorgen voor een stevige fundering waarop de espresso verder gebouwd kan worden. Met zijn heldere en evenwichtige karakter zorgt de Guatemalaanse koffie uit Huehuetenango voor een solide geraamte, mooie mix van gedroogd fruit en zoete chocolade en fluweelzacht in de mond. Ethiopië levert een verleidelijk vleugje jasmijn en verfrissende citrus tonen. Ook een mooie arabica uit Colombia draagt hieraan bij en voegt tevens volle chocolade, rood fruit en een hint van karamel en geroosterd brood toe. Een subtiele “boost” krijgt de Espresso Mondo door de toevoeging van India arabica. Met zijn stevige, rijke en kruidige karakter en een aangenaam bittertje zorgt deze krachtpatser voor net dat beetje extra smaakbeleving.

Heerlijk zoet aroma met chocolade, amandel en karamel tonen. Fluweelzacht van smaak. Zondig zoete chocolade en karamel voeren de boventoon, aangevuld met een hint van citrus en rood fruit en een verleidelijk vleugje jasmijn. Prachtig in balans door een subtiel bittertje en de smaak van toast in de afdronk.

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):

Masai #9

Masai #9

€ 17,95
     

Rainforest Alliance


Rainforest Alliance is een onafhankelijk keurmerk dat zich inzet voor het behoud van kostbare natuurlijke gebieden op deze aarde. Een aantal koffie's van 12beans zijn - naast het Fair Trade keurmerk - voorzien van het Rainforest Alliance keurmerk. Het Rainforest Alliance keurmerk richt zicht op een aantal speerpunten welke moeten zorg dragen voor een optimaal behoud van deze gebieden. Ten eerste is Duurzame Agricultuur van belang. Van alle ontbossing wereldwijd wordt 70 procent veroorzaakt door argricultuur. Hiermee is het eveneens de allergrootste bedreiging voor het behoud van de tropische regenwouden. Daarnaast is het belangrijk om Duurzame Bebossing te creëren. Bossen zijn cruciaal voor een leefbare planeet. Bossen zorgen voor zuurstof, bescherming voor dieren, geven schoon drinkwater en voorzien in eten. Ook bestrijd het Rainforest Alliance keurmerk de Klimaatverandering die gaande is. Het herstellen en verbeteren van de bosecosystemen zorgt ervoor dat broeikasgassen beter worden geabsorbeerd wat ten goed komt aan mens en milieu. Tot slot ondersteunt het Rainforest keurmerk Onderwijsprogramma's betreffende bovengenoemde speerpunten. Hierdoor worden (lokale) studenten en docent zich bewust van het belang van het behoud van het tropische regenwoud en gezonde en sociale economie.

Quality Coffee Beans


12Beans heeft een gebalanceerd assortiment vers gebrande premium koffiebonen welke online verkrijgbaar zijn. De vijf verschillende blends hebben allemaal een unieke en eigenzinnige smaak en zijn samengesteld uit de allerbeste kwaliteit koffiebonen. 12Beans heeft met haar vijf koffiesmaken een unieke combinatie van alle koffiegebieden van de wereld. Wereldwijd zijn er drie belangrijke koffieproducerende gebieden namelijk Midden America, Oost Afrika en Indonesië. Die gebieden tezamen wordt ookwel de "koffiegordel" genoemd. 12beans heeft de beste bonen uit deze gebieden gecombineerd tot een unieke blend van smaken en aroma's wat zorgt voor een werkelijk sensationele smaakervaring. De meeste koffie's van 12Beans zijn voorzien van het Rainforest Alliance en Fair Trade keurmerk.