0

 

Winkelmandje is leeg

Account aanmaken Log in

CONTACT

KOFFIE OP HET WERK

HOME


Napoli #8

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 16,95

Levertijd: 1 werkdagElegante espresso met een verfijnde balans tussen fris en zoet.
Volle chocolade tonen gecombineerd met licht fruitige en zacht bloemige aroma's.
Middel krachtig in zijn body.


Type Espresso, Lungo & Cappuccino
Napoli Beans voor Thuisgebruik
Inhoud 1 kilo
Sterkte 10/10
Roast: Extra Dark
Afkomst: Melange van Zuid en Centraal Amerikaanse Arabica's
Boon: 100% Arabica
Gratis verzending Vanaf 3 kilo
Levertijd 1 werkdag na bestelling
De koffie wordt vers gebrand na uw bestelling!
€ 16,95

Napoli #8


Elegante espresso met een verfijnde balans tussen fris en zoet. Volle chocolade tonen gecombineerd met licht fruitige en zacht bloemige aroma's. Middel krachtig in zijn body.

Ondanks dat deze koffie uitsluitend bestaat uit de wat mildere en aromatische Arabica boon heeft deze boon een karakteristieke smaak.

De Napoli #8 is vol van smaak met een heerlijke geur die direct doet denken aan het echte Italiaanse straatbeeld. Hiermee is de Napoli een echte klassieke Zuid-Italiaanse (espresso) boon. De Napoli heeft de beste Arabica bonen uit Zuid en Centraal Amerikaanse landen (Costa Rica en Colombia) gecombineerd tot een unieke smaak combinatie. De uitgebreide aroma's komen het beste tot hun recht in een espresso. Echter is het ook mogelijk de boon te gebruiken voor een lungo koffie of een cappuccino. Door de perfecte branding zal de Napoli een mooie donkere crèmelaag op uw koffie aanbrengen.

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):

Masai #9

Masai #9

€ 17,95
     

Rainforest Alliance


Rainforest Alliance is een onafhankelijk keurmerk dat zich inzet voor het behoud van kostbare natuurlijke gebieden op deze aarde. Een aantal koffie's van 12beans zijn - naast het Fair Trade keurmerk - voorzien van het Rainforest Alliance keurmerk. Het Rainforest Alliance keurmerk richt zicht op een aantal speerpunten welke moeten zorg dragen voor een optimaal behoud van deze gebieden. Ten eerste is Duurzame Agricultuur van belang. Van alle ontbossing wereldwijd wordt 70 procent veroorzaakt door argricultuur. Hiermee is het eveneens de allergrootste bedreiging voor het behoud van de tropische regenwouden. Daarnaast is het belangrijk om Duurzame Bebossing te creëren. Bossen zijn cruciaal voor een leefbare planeet. Bossen zorgen voor zuurstof, bescherming voor dieren, geven schoon drinkwater en voorzien in eten. Ook bestrijd het Rainforest Alliance keurmerk de Klimaatverandering die gaande is. Het herstellen en verbeteren van de bosecosystemen zorgt ervoor dat broeikasgassen beter worden geabsorbeerd wat ten goed komt aan mens en milieu. Tot slot ondersteunt het Rainforest keurmerk Onderwijsprogramma's betreffende bovengenoemde speerpunten. Hierdoor worden (lokale) studenten en docent zich bewust van het belang van het behoud van het tropische regenwoud en gezonde en sociale economie.

Quality Coffee Beans


12Beans heeft een gebalanceerd assortiment vers gebrande premium koffiebonen welke online verkrijgbaar zijn. De vijf verschillende blends hebben allemaal een unieke en eigenzinnige smaak en zijn samengesteld uit de allerbeste kwaliteit koffiebonen. 12Beans heeft met haar vijf koffiesmaken een unieke combinatie van alle koffiegebieden van de wereld. Wereldwijd zijn er drie belangrijke koffieproducerende gebieden namelijk Midden America, Oost Afrika en Indonesië. Die gebieden tezamen wordt ookwel de "koffiegordel" genoemd. 12beans heeft de beste bonen uit deze gebieden gecombineerd tot een unieke blend van smaken en aroma's wat zorgt voor een werkelijk sensationele smaakervaring. De meeste koffie's van 12Beans zijn voorzien van het Rainforest Alliance en Fair Trade keurmerk.