0

 

Winkelmandje is leeg

Account aanmaken Log in


CONTACT

KOFFIE OP HET WERK

HOME

Betaalmethodes

12BEANS hanteert de volgende betaalmethodes.

IDEAL

iDEAL is het online betaalsysteem ontwikkeld door negen van de grootste banken in Nederland. De banken zijn ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers. Natuurlijk is het bij ons mogelijk om snel en veilig via iDeal af te rekenen.

VOORUITBETALING PER BANK

Het is mogelijk om na het plaatsen van een bestelling eerst een rekening te krijgen om deze vervolgens over te maken. U krijgt dan van ons een e-mail met daarin het rekeningnummer en de rekeningnaam van ons. Hiernaar kunt u het verschuldigde bedrag overmaken. Het is hierbij belangrijk dat u gebruik maakt van het betaalkenmerk wat wordt meegegeven. Wij gaan uw bestelling verzenden nadat uw overschrijving bij ons binnen is en gecontroleerd is.

ACHTERAFBETALING

Alleen voor bedrijven is het mogelijk om achteraf te betalen. Een factuur met de standaard betalingstermijn zal worden nagestuurd.

CREDITCARD (MASTERCARD & VISA)

Wij bieden natuurlijk ook betaling via CreditCard aan. De mogelijkheden hierbinnen zijn MasterCard of VISA betalen. Voor een betaling per CreditCard brengen wij geen extra kosten in rekening.