0

 

Winkelmandje is leeg

Account aanmaken Log in


CONTACT

KOFFIE OP HET WERK

HOME

Over 12BEANS en MVO

12BEANS heeft een gebalanceerd assortiment van vers gebrande premium koffiebonen. De vijf verschillende blends hebben allemaal een unieke en eigenzinnige smaak waarin alleen de allerbeste kwaliteit koffiebonen zijn verwerkt. 12BEANS staat voor passie voor koffie, premium kwaliteit koffiebonen uit de hele wereld en een moderne frisse uitstraling.

De eigenaren van 12BEANS hebben jarenlange ervaring opgedaan binnen de koffiewereld en gewerkt voor toonaangevende koffieproducenten. Onze kennis, ervaring en passie voor koffie hebben we gebundeld in een nieuw premium koffiemerk "12BEANS".

Hoe verser hoe lekkerder de koffie. Wij branden de koffie nadat uw bestelling is geplaatst. Onze koffiebonen worden rechtstreeks vanuit de koffiebranderij geleverd.

12BEANS levert onze verse koffiebonen aan zowel particulieren als bedrijven (BtoC en BtoB). Er zijn nu ook 3 varianten (Mondo, Napoli en Inca Office) beschikbaar voor bedrijven. Deze laatstgenoemde melanges zijn voor bedrijven - naast bonen - ook verkrijgbaar in een gemalen (freshbrew) variant.

Daarnaast kunnen wij u adviseren over passende koffie/espresso machines en onderhoud. Wij zijn onder andere officieel dealer van WMF en Schaerer Benelux.

Ons verkoopkantoor is gevestigd in Doorn. De organisatie is er volledig op ingericht om uw bestelling zo snel en efficiƫnt mogelijk bij u thuis of op het werk te bezorgen.

Het inkopen en selecteren van premium kwaliteit koffiebonen is erg belangrijk, alsmede het brandproces van de koffiebonen. Bij het brandproces is het de kunst om de juiste verhoudingen in temperatuur, tijdsduur en het afkoelen te vinden. Onze jarenlange ervaring met het koffie branden en het goed luisteren naar onze klanten, heeft geresulteerd in een verfijnd assortiment van "high-quality specialty coffees from all over the world".

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en 12BEANS koffie. Wij kopen samen met onze partners rechtstreeks onze koffiebonen in bij vele koffieboeren over de hele wereld. Wij hanteren diverse keurmerken, waaronder het "Rainforest Alliance" en "Fair Trade" keurmerk.

Excellente service, kwalitatief hoogwaardige producten en tevreden klanten zijn onze hoofddoelstellingen. Wij proberen een zo breed mogelijk assortiment aan te bieden zodat u als klant (bijna) altijd bij ons kunt slagen. Voor vragen kunt u altijd contact op met onze klantenservice opnemen.

12Beans

Kortenburglaan 26
3941 HR Doorn
Nederland

Contactgegevens verkoop

Sales & Marketing
Mobiel: 06-46603591
info@12beans.com
E-mail: info@12beans.com

Zakelijke gegevens

Bedrijfsnaam: Trading Ambition Company
KvK nummer: 28106395
BTW nummer: 191862812B01